‹  Alle Boertels

Boertel B&B De Meander

In het buitengebied van het karakteristiek Oirschot vlakbij het kerkdorp Spoordonk staat de boerderij van Piet Klompers en Katelijne Klompers-Kropman. Een dynamisch melkveebedrijf met ca. 300 runderen. In een apart gebouw is het Boertel gevestigd, sfeervol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Gasten kunnen gebruik maken van een huiselijk ingerichte woon-zitkamer. Daar word ook het ontbijt, dat bestaat uit zoveel mogelijke regionale producten, gereserveerd. Er zijn ruime parkeerplaatsen en er is een afsluitbare fietsenstalling. Het wandelpad langs de meanderende beek: "Beerse" loopt langs de boerderij. Er zijn mogelijkheden om de stallen te bezoeken en regelmatig wordt er een worskop "koeien en natuur schilderen" georganiseerd. 

In totaal kunnen wij 10 personen herbergen. Wij beschikken over 4 kamers: 2x luxe kamers met privebadkamer, 1x familie kamer (4 personen) en 1x kamer begane grond (2 personen) met gedeelde badkamer en toilet.

De koffie/thee/cappucino staat de gehele dag klaar staat en is bij de prijs is inbegrepen.

 

Foto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De MeanderFoto Boertel B&B De Meander